Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Αρχή και εφαρμογή του σφραγίζοντας πετρελαίου παρεμβυσμάτων ελαίου πλαισίου.

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Sonka Engineering Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Sonka Engineering Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρηση της Sonka είναι πάντα ο προμηθευτής μου. Η σταθερή ποιότητα παρεμβυσμάτων ελαίου τους, προσαρμόζεται σε ποικίλα πρότυπα.

—— Σημάδι Damon

Η επιχείρηση της Sonka που η σταθερή ικανότητα ανεφοδιασμού, κάνει την επιχείρησή μου αυξήθηκε και αυξήθηκε

—— Judy Lockwood

Επιχείρηση της Sonka υψηλή - το ποιοτικό παρέμβυσμα ελαίου, άφησε την απώλεια μηχανών μου λιγότερο, ζωντανός μακρύτερος.

—— Σων Smith

Πολύ εντυπωσιασμένος. Οργανωμένη ανταγωνιστική μεγάλη έγκαιρη υπηρεσία αποσπάσματος. Κάλεσα τη νέα γρήγορη υπηρεσία ετών πολύ σε μια δύσκολη εποχή του χρόνου. Τύπος ευχαριστιών

—— shawn congdon

αυτή τη φορά λόγω της τελειότητάς του στην προσοχή πελατών, ακόμα και μια Κυριακή απόγευμα. Όταν είχα ένα ζήτημα με σαφή ενώ προσπαθώντας να τυπώσω μια επιστροφής στέλνοντας ετικέτα για ένα στοιχείο αγόρασα από τη Sonka. Απάντησαν σε με εγκαίρως και με βοήθησαν να λύσω το πρόβλημα.

—— Cynthia

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Αρχή και εφαρμογή του σφραγίζοντας πετρελαίου παρεμβυσμάτων ελαίου πλαισίου.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αρχή και εφαρμογή του σφραγίζοντας πετρελαίου παρεμβυσμάτων ελαίου πλαισίου.

Αρχή και εφαρμογή του σφραγίζοντας πετρελαίου παρεμβυσμάτων ελαίου πλαισίου.

 

Η δομή παρεμβυσμάτων ελαίου σκελετών έχει τρία μέρη: σώμα παρεμβυσμάτων ελαίου, που ενισχύει το σκελετό και το σφιχτό ελατήριο σπειρών.

Το σώμα σφραγίδων διαιρείται σε κατώτατο σημείο, σύμφωνα με τα διαφορετικά μέρη του οσφυικού σκελετών τμήματος χαρτών παρεμβυσμάτων ελαίου δομικού, της εξέχουσας θέσης και του σφραγίζοντας χειλιού.

Χαρακτηριστικά, το παρέμβυσμα ελαίου σκελετών στο ελεύθερο κράτος, η διάμετρος είναι μικρότερο από τη διάμετρο άξονων, δηλ., ένα συγκεκριμένο ποσό της παρέμβασης.

Επομένως, όταν μειώνονται γρήγορα τα παρεμβύσματα ελαίου μετά από να φορτώσουν το κάθισμα παρεμβυσμάτων ελαίου και την άκρη παρεμβυσμάτων ελαίου άξονων της πίεσης και της δύναμης της συστολής του ελατηρίου σπειρών από το σφιχτό στον άξονα μια ορισμένη ακτινωτή δύναμη σκλήρυνσης, η πίεση μετά από μια χρονική περίοδο που τρέχει και που εξαφανίζεται ακόμη και, και έτσι, μαζί με το ελατήριο μπορεί πάντα να αντισταθμίσει το παρέμβυσμα ελαίου από τη δύναμη σκλήρυνσης.

Αρχή σφράγισης: η άκρη παρεμβυσμάτων ελαίου για να ελέγξει την ταινία πετρελαίου μεταξύ του παρεμβύσματος ελαίου και του άξονα, αυτή η ταινία έχει χαρακτηριστικά μιας τα ρευστά λίπανσης.

Ο ρόλος παρεμβυσμάτων ελαίου σκελετών στην ακαμψία της ταινίας συμβαίνει να κάνει την ταινία σε επαφή με την αέρας-πλευρά για να διαμορφώσει μια ημισεληνοειδή επιφάνεια για να αποτρέψει τη διαρροή του λειτουργώντας μέσου προκειμένου να επιτευχθεί ο άξονας περιστροφής της σφραγίδας.

Η δυνατότητα σφράγισης παρεμβυσμάτων ελαίου, ανάλογα με το πάχος της επιφάνειας σφράγισης του πάχους ταινιών είναι πάρα πολύ μεγάλη, η διαρροή παρεμβυσμάτων ελαίου το πάχος είναι πάρα πολύ μικρό, η ξηρά τριβή μπορεί να εμφανιστεί, προκαλώντας την ένδυση παρεμβυσμάτων ελαίου και άξονων

καμία ταινία πετρελαίου μεταξύ του χειλιού σφραγίδων και του άξονα, εσείς δεν θα μπορούσε εύκολα να προκαλέσει τη θερμότητα, φθορά λόγω χρήσης.

Επομένως, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, πρέπει να βάλετε κάποιο πετρέλαιο στο παρέμβυσμα ελαίου σκελετών δαχτυλιδιών και την κάθετη γραμμή άξονα, εάν όχι η κατακόρυφος, χείλι σφραγίδων λιπαντικών παρεμβυσμάτων ελαίου θα βγααλθεί από τον άξονα θα προκαλέσει στο σφραγίζοντας χείλι την υπερβολική ένδυση.

Σε λειτουργία, το λιπαντικό στην κατοικία που στάζει ελαφρώς λίγο, προκειμένου να επιτευχθεί το ιδανικό κράτος διαμορφώνει μια ταινία στην επιφάνεια σφράγισης.

 

Χρόνος μπαρ : 2021-02-01 09:31:06 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Sonka Engineering Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Sum Huang

Τηλ.:: 86-18902494641

Φαξ: 86-20-89858960

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)