Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να επιλέξει ποια υδραυλική σφραγίδα για να χρησιμοποιήσει κατά την επισκευή του υδραυλικού κυλίνδρου εάν εσείς δεν έχει το σωστό;

Πιστοποίηση
Κίνα Guangzhou Sonka Engineering Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Guangzhou Sonka Engineering Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η επιχείρηση της Sonka είναι πάντα ο προμηθευτής μου. Η σταθερή ποιότητα παρεμβυσμάτων ελαίου τους, προσαρμόζεται σε ποικίλα πρότυπα.

—— Σημάδι Damon

Η επιχείρηση της Sonka που η σταθερή ικανότητα ανεφοδιασμού, κάνει την επιχείρησή μου αυξήθηκε και αυξήθηκε

—— Judy Lockwood

Επιχείρηση της Sonka υψηλή - το ποιοτικό παρέμβυσμα ελαίου, άφησε την απώλεια μηχανών μου λιγότερο, ζωντανός μακρύτερος.

—— Σων Smith

Πολύ εντυπωσιασμένος. Οργανωμένη ανταγωνιστική μεγάλη έγκαιρη υπηρεσία αποσπάσματος. Κάλεσα τη νέα γρήγορη υπηρεσία ετών πολύ σε μια δύσκολη εποχή του χρόνου. Τύπος ευχαριστιών

—— shawn congdon

αυτή τη φορά λόγω της τελειότητάς του στην προσοχή πελατών, ακόμα και μια Κυριακή απόγευμα. Όταν είχα ένα ζήτημα με σαφή ενώ προσπαθώντας να τυπώσω μια επιστροφής στέλνοντας ετικέτα για ένα στοιχείο αγόρασα από τη Sonka. Απάντησαν σε με εγκαίρως και με βοήθησαν να λύσω το πρόβλημα.

—— Cynthia

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Πώς να επιλέξει ποια υδραυλική σφραγίδα για να χρησιμοποιήσει κατά την επισκευή του υδραυλικού κυλίνδρου εάν εσείς δεν έχει το σωστό;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει ποια υδραυλική σφραγίδα για να χρησιμοποιήσει κατά την επισκευή του υδραυλικού κυλίνδρου εάν εσείς δεν έχει το σωστό;

Πώς να επιλέξει ποια υδραυλική σφραγίδα για να χρησιμοποιήσει κατά την επισκευή ενός υδραυλικού κυλίνδρου εάν εσείς δεν έχει το σωστό;

 

Οι περισσότερες υδραυλικές εξαρτήσεις επανοικοδομήσεων κυλίνδρων θα εφοδιάσουν ένα διάγραμμα για σωστούς λόγους εγκαταστάσεων φαίνονται έτσι αυτά πέρα από πολύ πρίν αντικαθιστούν o-rings και τις σφραγίδες στον αδένα και έμβολο.
Όλοι θα είναι ελαφρώς διαφορετικοί μεταξύ τους έτσι θα πρέπει να προσδιορίσετε κάθε νέα σφραγίδα και o-ring.
Μερικές από αυτές τις σφραγίδες είναι πολύ λεπτές και μπορούν να βλαφθούν εάν όχι να εγκατασταθούν ομοιόμορφα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, η παλαιά σφραγίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενίσχυση στην επανατοποθέτηση του νέου κομματιού.
Να είστε προσεκτικός για να βάλει αυτούς μέσα πολύ ομοιόμορφα ή μπορούν να βλαφθούν στη διαδικασία.
Εξετάστε κάθε o-ring σε κάθε αυλάκι και αφαιρέστε και εγκαταστήστε αυτούς ένα τη φορά που κρατούν από να πάρει συγκεχυμένος ώστε να διορθώσει την τοποθέτηση.
Καθαρίστε κάθε αυλάκι και κάθισμα προσεκτικά πρίν αντικαθιστά το με το νέο μέρος.
Αντιστρέψτε τη διαδικασία κατά το εκ νέου συγκέντρωση του το εμβόλου στη ράβδο χρησιμοποιώντας μια κόλλα κλειδώματος νημάτων κατά αντικατάσταση του μπουλονιού ράβδων εμβόλων.
Το πετρέλαιο όλα τα μέρη καλά και χρησιμοποιεί ένα κομμάτι την του ξύλου στο τέλος ράβδων εάν είναι απαραίτητο κατά τρύπημα του εμβόλου πίσω στον κύλινδρο δεν χρησιμοποιεί μια ουσία κλειδώματος νημάτων στα νήματα αδένων κατά τη βίδωμα του αδένα πίσω στον κύλινδρο.
Αντικαταστήστε τις υδραυλικές γραμμές και τη δοκιμή για τις διαρροές γύρω από τη νέα σφραγίδα.
Ακολουθήστε την ίδια βασική διαδικασία για τους περισσότερους τύπους κυλίνδρων.
Η καλή τύχη και είναι προσεκτική ανά πάσα στιγμή!
 

 

Και η απλή απάντηση έρχεται μας έρχεται σε επαφή με για το σωστό!

 

Χρόνος μπαρ : 2021-01-29 11:49:08 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Sonka Engineering Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Sum Huang

Τηλ.:: 86-18902494641

Φαξ: 86-20-89858960

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)